Arrestada amb un ganivet després de ser sacsejada per l'exparella

L'home també va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral

La policia posa 352 multes per incomplir mesures de seguretatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un turista de 29 anys i una resident de 20 anys van ser detingut el passat divendres a la nit arran d'una baralla a la via pública entre ambdós en la qual es va requerir una patrulla de la policia. L'home va sacsejar la dona agafant-la per les espatlles i l'avantbraç en el decurs d'una discussió i els agents van procedir al seu arrest com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic. Durant el control, la dona, que és l'exparella del turista, portava a sobre un ganivet de cuina d'una fulla de 9,5 centímetres, motiu pel qual també va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte contra la seguretat col·lectiva (port d'arma blanca).

Aquestes són dues de les 13 detencions que el cos d'ordre va efectuar durant la setmana passada, de les quals set corresponien a delictes contra la seguretat del trànsit en conduir sota els efectes de l'alcohol o tòxics. Un home resident de 61 anys va donar la taxa més elevada amb 2,43 grams per litre. Va ser el dimecres passat a les 17.40 h i a més, va ser acusat d'un presumpte delicte contra l'honor en injuriar els agents de policia amb una reacció desproporcionada cap a ells durant la seva detenció.

D'altra banda, un jove de 18 anys va ser arrestat divendres a la tarda per venda de marihuana en un establiment comercial d'Escaldes-Engordany. Els agents van ser requerits després que els vigilants observessin una possible cessió de prodcutes estupefaents. El visionat de les càmeres de seguretat va permetre identificar el noi, que portava 15 grams de marihuana.

Finalment, un resident de 44 anys va ser detingut dissabte a la nit per un presumpte delicte contra la llibertat, contra l'honor i la Constitució.

tracking