Transport

El comitè parroquial de Liberals a Escaldes reclama un bus comunal

La formació manifesta que és necessari i proposa acordar amb la capital un servei conjunt

La fàbrica de llums costaria 9 milions d'eurosFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè parroquial de Liberals d'Andorra a Escaldes-Engordany ha demanat a la majòria socialdemòcrata que posi en marxa el servei de bus comunal. La formació reclama que és un servei de gran necessitat i assegura que "facilitaria els desplaçaments al’interior de la parròquia". A més, indica que "serviria per descongestionar les línies nacionals de bus que al seu pas per Escaldes-Engordany són utilitzades per molts usuaris per moure’s entre diverses zones de la parròquia". Una conseqüències que en l'actual context de pandèmia ajudaria molt.

La formació ha recordat que aquesta iniciativa és una proposta que recollien tots els partits en les passades eleccions, i considera que ja ha passat un temps prudencial perquè es posi en marxa i Escaldes pugui disposar del bus comunal des del gener.

A més, el comitè escaldenc de Liberals ha emplaçat a Rosa Gili a estudiar la possibilitat de mancomunar el transport públic comunal amb el d'Andorra la Vella per tal d'oferir un millor servei. Considera que fer-ho permetria una optimització de recursos econòmics, amb un cost inferior per a les corporacions i un preu de bitllet més assequible per als usuaris.

tracking