Esdeveniments

Entrades a la venda pel concert 'Passió i tangos'

Tindrà lloc el 8 de novembre a les 12 h a l'Auditori Nacional d'Andorra

Entrades a la venda pel concert 'Passió i tangos'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà organitzen en el marc de l'Ordino Clàssic el concert Passió i tangos, que tindrà lloc el proper diumenge 8 de novembre a les 12 h a l'Auditori Nacional d'Ordino. Les entrades ja estan a la venda a un preu de 15 euros, i donada l'actual situació sanitària només es poden adquirir prèviament a www.ordinoclassic.ad o a l'oficina de turisme de la parròquia. El dia del concert no es podran adquirir les localitats a la taquilla.

Passió i tangos anirà a càrrec deGuitar Bellows, format per Pilar Planavila (acordió cromàtic) i Manu Suárez de la Vega (guitarra elèctrica), que estaran acompanyats per un duet de corda de l’Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, format per Àlex Arajol (violí) i Jordi Claret (violoncel), i pels ballarins Mònica Vega, Xavi Pérez i Dani Sampaio, sota la direcció i dramatúrgia de Joan Hernández.

En un bar de Buenos Aires, uns ballarins reviuen les trifulgues de l’amor més punyent al compàs de la passió tanguera. Des d’un escenari, els músics interpreten les notes de les partitures més populars. Qui no s’ha enamorat al ritme dels tangos clàssics de Río de la Plata de Carlos Gardel, o s’ha desenamorat amb el tango més innovador d’Astor Piazzolla? Una història d’amor i desamor ballada al so d’un quartet format per acordió, guitarra, violí i violoncel.

tracking