Un ferit lleu en un xoc entre dos turismes a la Bartra

La resta de conductors han seguit el recorregut circulant per sobre de la illeta situada a la calçada fins que s'ha establert un pas alternatiu

Xoc entre dos turismes a la BartraMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos turismes han xocat aquest migdia a la zona de la Bartra, a Encamp, en sentit sud i una de les conductores ha resultat ferida lleument. L'accident ha passat pels volts de les 14 hores, quan dos turismes, un Fiat Panda 1.2 i un Fiat Panda 4x4, hancol·liditperquè un d'ells ha donat un cop per darrere a l'altre. Els bombers s'han desplaçat fins als llocs dels fets amb una ambulància procedent de Canillo i la conductora d'un dels cotxes, de29anys, ha estat traslladada a l'hospital on se li ha donat l'alta la mateixa tarda.

El servei de Mobilitat ha alertat de la presència dels dos vehicles a la carretera a través del panells informatius i a les xarxes socials i la resta de conductors han seguit el recorregut, en un primer moment, circulant per la illeta situada a la calçada. Amb l'arribada de les grues i els vehicles d'assistència s'ha establert un pas alternatiu habilitant un dels carrils de pujada de la CG-2, en sentit Encamp. Els turismes han estat retirats de la carretera a les 15 hores i la circulació ha tornat a la normalitat.

tracking