pandèmia mundial

El sector turístic i Govern reflexionen entorn als tests d'antígens per a turistes

La CEA ha organitzat una nova trobada entre els diferents agents per parlar de la temporada d'hivern

El sector turístic i Govern reflexionen entorn als tests d'antígens per a turistesCEA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup de treball per preparar la temporada d'hivern 2020-2021 s'ha reunit aquesta tarda per segona vegada per abordar els reptes que hauran de fer front en els propers mesos. La reunió ha servit per avançar en aspectes com el cribratge als professionals del sector, així com els turistes i els protocols de prevenció i l'estratègia de comunicació i promoció. L'objectiu és el de donar garanties de seguretat als visitants potencials i aconseguir promocionar Andorra com una destinació turística segura.

La trobada, organitzada per la Confederació Empresarial Andorrana i que ha tingut un format semipresencial, ha comptat amb la participació de quatre ministres, la d'Afers Exteriors, Maria Ubach, el de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, la de Turisme, Verònica Canals, i el de Salut, Joan Martínez Benazet. Per part del teixit empresarial, hi ha hagut representants d'Ski Andorra, la Unió Hotelera, Autèntics Hotels, l'Associació d'Empreses d'Allotjament Turístic, la d'Agències de Viatge, l'Associació Eix Central, la Cambra de Comerç i l'Empresa Familiar Andorrana.

Durant la reunió s'ha reflexionat sobre la necessitat de cribrar periòdicament els professionals del sector, així com donar l'opció als visitants de sotmetre's als tests d'antigen, amb l'objectiu de fer d'Andorra una destinació segura. Els representants del sector turístic també han remarcat la necessitat de reforçar la política de comunicació del país.

tracking