Empresa

Rosa Pons, Angelina Mas i David Aguilar guanyen els premis CEA

La patronal ha celebrat l'acte al Centre de Congressos d'Andorra la Vella i ha repartit una desena de guardons

Rosa Pons, Angelina Mas i David Aguilar guanyen els premis CEAM. P.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Confederació Empresarial (CEA) ha atorgat aquest vespre els seus premis de reconeixement empresarial al Centre de Congressos d'Andorra la Vella amb la presència de la ministra de Turisme,VerònicaCanals, la cònsol major d'Andorra la Vella,ConxitaMarsol, i el president de la patronal, Gerard Cadena.

LaCEOi propietària de la Joieria Suïssa, Rosa Pons, ha estat la primera a recollir el guardó amb el Premi a la Trajectòria empresarial, queposa en valorla feina continuada i la lluita constant pel triomf. El Premi a l'emprenedoriai/oinnovació ha estat perJoëlFont, propietari de Casa Raubert, per la implementació amb èxit d'una nova idea, servei o producte mentre que l'empresaNiceTec s'ha endut el guardó de la categoria de Projecció internacional, que distingeix empreses que desenvolupen l'activitat empresarial a diferents llocs del món. A travésdelvot telemàtic, els socis de la CEA han atorgat el premi de 'Reconeixement personal a l'activitat de promoció de la Marca Andorra' al jove David Aguilar, que finalment s'ha imposat als altres candidats, Conrad Blanch i "Purito" Rodríguez.

La tercera edició dels premis ha comptat amb tres guardons nous, dels quals un ha estat per Angelina Mas, com a reconeixement als pioners d'Andorra. Els altres nous guardons ha estat perAndbus, per la dedicació a la promoció de la igualtat, i AlbertGomàamb el premi a favor dels autònoms i microempreses. El GrupHeraclesha rebut el premi a la Sostenibilitat i el Grup Via Moda el d'Empresa inclusiva per haver "donat valor a aquelles organitzacions empresarials que han demostrat el seu compromís cap a la inclusió laboral de les persones amb diversitat funcional".

El president de la CEA, Gerard Cadena, també ha aprofitat la vetllada per compartir amb els assistentsels indicadorsde l'activitat que la patronal ha desenvolupat durant el 2019 i ha fet balanç en el discurs de benvinguda de la feina feta, on ha destacat la influència creixentde lapatronal. "La millora dels mecanismes de representativitat ja està donant els seus fruits: gràcies a la incorporació de nous socis individuals i col·lectius, la patronal representa avui un 20% més de llocs de treball que ara fa un any. I hem augmentat de forma significativa la nostra representativitat en alguns sectors en els quals havíem tingut tradicionalment poca penetració, com el comerçminorista."

tracking