Solidaritat

Margot Llobera, nova ambaixadora de la Creu Roja

El director de l'entitat, Jordi Fernández, ha detallat que actualment hi ha 55 famílies que van a la botiga solidària cada setmana a buscar menjar

Margot Llobera, nova ambaixadora de la Creu RojaM. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Creu Roja ha presentat aquest matí a Margot Llobera com a nova ambaixadora de l'entitat. La pilot ja s'havia implicat durant el confinament com a voluntària repartint menjar, i és per això que el director de l'ONG, Jordi Fernàndez, ha manifestat que "era una figura que crèiem que era important, i ella encaixa pels seus valors i el seu compromís". Entre les seves funcions, hi haurà "ajudar a la difusió, comunicació i transmissió dels valors i principis de la Creu Roja", segons ha explicat el màxim responsable, que ha afegit que "farem alguns actes i activitats, com una campanya de captació de socis". De la seva banda Llobera ha explicat que "és un honor que una entitat així pensi en mi i em vaig posar a la seva disposició perquè "ens hem d'ajudar entre tots".

A la presentació, Llobera també ha analitzat com està el camí cap al seu primer Dakar, i ha confessat que "està més a prop que l'any passat", tot i seguir amb el problema que la va deixar sense cursa l'any passat, el pressupost. La corredora segueix quadrant l'aspecte econòmic, i s'ha mostrat confiada de poder ser a la cita del gener.

Fernández ha detallat que actualment hi ha 55 famílies que van a la botiga solidària cada setmana a buscar menjar, fet que representa un total de 144 persones. El director de la Creu Roja també ha especificat que aquestes famílies van a recollir menjar setmanalment i articles de neteja i higiene un cop al mes, una realitat "molt més palpable avui en dia i que a nosaltres ens entristeix". Fernández també ha explicat que eldispositiues va crear arran d'una campanya de crida d'aliments i que es coordinen amb Càritas per no duplicar les dades de persones que ja reben aliments per altres institucions.

tracking