Successos

Dos joves surten il·lesos d'una allau a Tristaina

Els bombers han rebut l'avís dels excursionistes que finalment no han necessitat ser rescatats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos joves han sortit il·lesos d'una allau a Tristaina, a Ordino, a primera hora de la tarda. Els membres del grup de muntanya de bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets després de ser avisats pels mateixos excursionistes que finalment han pogut continuar la baixada esquiant sense haver de ser rescatats ja que no havien patit danys.

El cos de rescat remarca en un missatge a les xarxes que "a la muntanya no s’hi val a badar!" i que en aquesta ocasió no s'han hagut de lamentar víctimes però que els dos excursionistes s'han emportat "un bon ensurt" i reclama estar atents a les condicions de la neu "a la tardor i sempre". I recorden que és necessari portar-ne l'equipament adequat i consultar la previsió meteorològica abans de sortir a fer una ruta.

Els bombers han informat que han rebut una trucada de dos excursionistes als volts de les 13.25 que han explicat que estaven fent esquí de muntanya i havien provocat una petita allau que els havia deixat soterrats de pit cap a baix. Els efectius del cos s s'han desplaçat fins al lloc dels fets en helicòpter i han trobat que les dues persones que ja havien sortit pel seu propi peu i no han hagut de ser traslladats a l'hospital, ja que no havien patit cap mena de ferida.

Imatge de la zona de l'allau a Tristaina

tracking