Canillo suma 47 negocis nous aquest any

El comú ha registrat 32 baixes fins al setembre

Canillo incrementa el nombre de negocisComú Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Canillo ha incrementat el nombre de negocis oberts a la parròquia en un 15% aquest any ja que ha registrat 79 altes i 32 baixes fins al setembre, segons ha informat la corporació. El comú remarca que l'activitat empresarial creix de manera neta tot i els efectes de la pandèmia i detalla que els mesos amb més noves inscripcions han estatgener, març i juliol amb 11 en cada període.

El comú destaca que la parròquia té un 13% d'establiments nous que es traslladen d'altres parròquies i que en total suma 768 negocis, un 3,5% més que l'any passat, i són Canillo, el Tarter i Soldeu els pobles amb més comerços. L'activitat majoritària són els serveisen línia i els serveis personals i la tendència dels últims cinc anys és de creixement, que es concreta en un 45,2% des del 2015, segons informa en un comunicat.

La corporació recorda que les noves empreses que es creen a Canillo tenen una bonificació en l’impost de radicació i una reducció del 50% de la quota tributària en els dos primers anys si comencen l'activitat el 2020. Si els titulars dels negocis són joves d’entre 18 i 35 anys gaudeixen de la bonificació total de la quota tributària els dos primers anys de funcionament.

tracking