Esdeveniments

Assandca presenta la primera jornada Pop Art Contra el Càncer

L'acte, que se celebrarà dilluns, està pensat per fomentar la creativitat i l'aplicació a la causa de la lluita contra el càncer de mama

Dorado i Saravia, en la presentació de la jornada Pop-Art Contra el CàncerAssandca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca) i Vall Banc han presentat aquesta tarda un nou acte de col·laboració amb la primera edició de Pop Art Contra el Càncer amb el qual es vol recaptar fons per la lluita contra el càncer de mama. L'esdeveniment se celebrarà aquest dilluns 19 d'octubre, coincidint amb el dia mundial dedicat a la conscienciació sobre aquesta malaltia. L'acte tindrà lloc simultàniament a la plaça Rebés d'Andorra la Vella i l'avinguda Carlemany d'Escaldes-Engordany.Entre les 9 i les 19 h, s'aniran realitzant diferents activitats, com un show-art d'elaboració d'arrecades, així com un taller d'un mural commemoratiu de la lluita contra el càncer de mama, que durà el nom d'Elizabeth Blackwell, la primera dona graduada en medicina als Estats Units. També es vendran productes solidaris en benefici d'Assandca, entre els quals hi ha la nova polsera.

"Ara que el Govern ha posat un servei de taxi als pacients que viatgen a Barcelona per fer-setractaments, i mentre la pandèmia ens impedeix fer segons quines activitats, el gruix de la nostra tasca són les campanyes de prevenció i el suport psicològic als afectats", ha indicat el president d'Assandca, Josep Saravia, en la presentació de l'esdeveniment. Per la seva part, el director general de Vall Banc, José Luis Dorado, ha assegurat que l'entitat bancària "està encantada de poder col·laborar en aquesta batalla, que és la de tots".

tracking