Detinguts dos comerciants del Pas per vendre grans quantitats de tabac a dos turistes

La policia va arrestar dos homes a la frontera francoandorrana per contraban i van detallar on havien aconseguit la mercaderia

Detinguts dos comerciants del Pas per vendre més tabac del permèsPolicia d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir el passat divendres 9 dos comerciants del Pas de la Casa per haver venut quantitats de tabac superior a les permeses. Les detencions es van produir arran de l'arrest de dos turistes el dia abans a la fronterafrancoandorrana, que intentaven travessar amb dos turismes amb matrícula francesa. Els homes, de 27 i 47 anys, van ser enxampats amb 4.350 paquets de tabac, 14,45 quilos de tabac de picadura i 4 quilos de pipa d'aigua, per un import total de 15.916 euros, i van ser detinguts per un delicte de contraban. Després d'interrogar-los, la policia es va dirigir a dos establiments i van arrestar una dona de59anys, gerent d'un establiment comercial, i un home de 49, encarregat d'un altre comerç, com a presumptes autors dels delictes per haver venut aquestes quantitats de tabac.

Els agents duaners del riu Runer també van detenir dues turistes de 25 i 29 anys que intentaven accedir al Principat enautobúsamb 12,7 grams de "Tussi", positiu a l'heroïna,0.4grams de cocaïna i 2 pastilles d'èxtasi. Així mateix, el dia 9 es va arrestar dos turistes més de 25 i 28 anys amb2.5grams de cocaïna quan volien travessar la frontera.

El cos també van detenir la setmana passada una dona resident de34anys, a Escaldes-Engordany, com a presumpta autora d'un delicte per ús fraudulent de targeta de crèdit. El cos ja havia rebut una denúncia durant aquest mes perquè algú havia fet un pagament a una empresa del país per valor de 313 euros amb aquesta targeta de crèdit. Així mateix, un home de41anys va ser arrestat dilluns per un delicte contra la llibertat sexual i dos homes de 21 i 54 anys van ser arrestats a Pal ahir per un delicte contra el medi ambient.

Quatre persones van serdetingudesper conduir sota els efectes de l'alcohol o les drogues. En aquest sentit, la taxa més alta registrada entre el 5 i l'11 d'octubre va ser el d'un home de34anys que va causar un accident amb danys materials i va donar1,89grams d'alcohol per litre en sang. Una jove de20anys va ser detinguda ahir a les 9.30 hores del matí amb una taxa d'alcoholèmia d'1,59 g/l i causar un accident mentre que un home de23anys va ser enxampat conduint amb una taxa d'1.15la matinada dedivendresa dissabte. Finalment, la policia va arrestar un jove de27anys per conduir amb una taxa d'1,26 g/l i donar positiu a la prova de control de tòxics salivar després de ser aturat per una infracció.

tracking