Trobada

La innovació i la digitalització de l'Administració centra el debat de ministres iberoamericans

Judith Pallarés ha presidit una nova reunió preparatòria per a la Cimera de Caps d'Estat i de Govern que acollirà Andorra

La ministra Judith Pallarés, en la trobada d'avuiSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Funció Pública i Simplificació de l'Administració, Judith Pallarés, ha presidit avui la 19a edició de la Conferència Iberoamericana de ministres d'Administració Pública i Reforma d'Estat, que s'ha celebrat de manera semipresencial al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Aquest acte, com els altres que s'han anat celebrant les darreres setmanes, formen part de la preparació de la Cimera Iberoamericana de Caps d'Estat i Govern que se celebrarà la propera primavera a Andorra.

El debat dels ministres d'avui ha girat en torn a la innovació i digitalització en l'administració pública per a la implementació de l'Agenda 2030 pel desenvolupament sostenible de les Nacions Unides, així com davant del repte de la Covid-19. En aquest sentit, s'ha destacat que l'emergència sanitària ha evidenciat el potencial del desenvolupament tecnològic i de la innovació. A més, Pallarés ha destacat que lala transformació digital esdevé un element rellevant per promoure una societat sostenible i respectuosa amb el medi ambient. “La innovació en les administracions públiques és molt important, així com la transformació digital, perquè aquestes puguin donar una resposta a un futur que cada cop és més canviant i a situacions que necessiten una adaptació immediata”, ha indicat la ministra.

Un altre dels eixos de treball de la trobada ha estat la construcció d’aliances estratègiques de les institucions públiques amb el sector privat i la societat civil.

tracking