pandèmia mundial

L'Stop Lab mòbil pot fer 150 proves al dia

El dispositiu de la Creu Roja s'ha posat en marxa a Encamp aquest matí i s'anirà traslladant en funció de les necessitats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Stop Lab mòbil ja ha estat habilitat a la plaça dels Arínsols d'Encamp i des d'aquest matí s'estan practicant proves TMA a tots els ciutadans que ho requereixin, i que prèviament han reservat hora trucant al 821 955. Segons ha explicat el director de la Creu Roja, Jordi Fernàndez, el nou dispositiu pot acollir entre 120 i 150 proves al dia, i s'anirà traslladant de parròquia en funció de les necessitats del moment. Avui ja hi havien programats 130 tests i a mig matí se n'havien realitzat una setantena. En total, hi ha 18 persones que treballen en aquest Stop Lab mòbil. "La situació d'Encamp es prestava a iniciar aquest complement aquí a la parròquia", ha assenyalat Fernàndez, que ha afegit que "hem d'estar a les ordres del ministeri de Salut i ells valoraran si després d'Encamp es veu convenient on cal reforçar, ho farem on faci falta".

Un dels primers usuaris del vehicle de la Creu Roja que fa les proves han estat el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, i la de Turisme, Verònica Canals, que han compartit a les xarxes unes imatges amb el nou punt de detecció de proves i han animat a la població a cribrar-se en cas de necessitar-ho.

L'Stop Lab mòbil d'Encamp ja està operatiu

L'Stop Lab mòbil d'Encamp ja està operatiu

tracking