política

El PS demana el protocol de cessió de terrenys entre la capital i Govern

Xavier Espot i Conxita Marsol van signar un document per a la construcció d'habitatges a preus assequibles i d'ús social

Carles SánchezPS Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit socialdemòcrata vol conèixer els detalls del protocol de cessió de terrenys que el Govern i Andorra la Vella van signar per a la construcció d'habitatges públics a preus raonables i d'ús social. Així ho ha fet saber el conseller general de PS Carles Sánchez, qui aquest matí ha entrat una demanda d'informació a Sindicatura on reclama la còpia del protocol, dels annexos, així com la de qualsevol altra documentació on es presenti i es detalli el projecte de construcció.

En el document, segons el PS, s'acorda que en una primera fase l'executiu haurà de construir un edifici de 44 habitatges de preu assequible i d'ús social en un terreny cedit gratuïtament pel comú d'Andorra la Vella. Així mateix, el textquevan signar el 12 de març el cap de Govern, Xavier Espot, i la cònsol major d'Andorra la Vella,ConxitaMarsol, inclou una segona fase per a la construcció d'un segon bloc amb capacitat per a uns 60 habitatges.

tracking