Pandèmia mundial

Aïllada una classe de segona ensenyança a Ordino

Els alumnes afectats pel nou tancament són els de 1r A del centre andorrà

L'Escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino tanca una altra aulaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de la classe de 1r A de l'Escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino estan aïllats des d'avui pel positiu per coronavirus d'un dels estudiants, segons ha informat el centre als pares després de rebre la comunicació de Salut alertant del contagi. Les famílies rebran ara un avís del ministeri amb la data que tots els companys de l'aula han de passar la TMA i els tests serològics a l'Stop Lab habilitat a Prat de la Creu.

L'escola ha explicat als pares en una nota que l'aïllament durarà entre 10 i 14 dies com es preveu de manera general, tret dels alumnes que ja hagin passat la Covid-19, i que es pot reduir si la segona prova que passen el desè dia de confinament resulta negativa. El centre continuarà l'ensenyament telemàtic com succeix cada vegada que es tanca un aula per la pandèmia.

El ministre de Salut va assenyalar ahir que hi ha 40 classes aïllades totalment a tots els sistemes, una dotzena estan confinades parcialment i 23 resten en vigilància passiva. L'afectació és total a l'Escola de segona ensenyança d'Encamp que resta tancada fins al 21 d'octubre per positius a gairebé tots els grups i a l'escola bressol La Mainada, i també hi ha aules aïllades a la guarderia Dames de Meritxell, a l'escola bressol 2 d'Escaldes i dues aules a la Fundació Privada Tutelar.

El nombre de classes sense activitat lectiva presencial per la Covid-19 varia cada dia amb la detecció de nous positius i el retorn a l'aula d'alumnes, com ha succeït avui amb els de P4 del col·legi Sagrada Família d'Escaldes que han pogut tornar al centre.

tracking