Cos de seguretat

La policia suspèn les campanyes de controls de trànsit

Els agents es dedicaran a vigilar el compliment de les restriccions sanitàries

Una patrulla de la policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha suspès les campanyes específiques de control de trànsit per destinar els agents a la vigilància del compliment de les restriccions sanitàries per la pandèmia de la Covid-19. El cos de seguretat tenia previst fer des de dilluns d'aquesta setmana i fins el 25 d'octubre controls per comprovar que els conductors circulen amb l'ITV actualitzada i la targeta de transport, amb el cinturó de seguretat posat i sense fer ús del telèfon mòbil.

El dispositiu especial ha quedat anul·lat per dedicar els agents de policia a controlar que els establiments respecten les limitacions d'aforament i que es compleixen les mesures decretades pel Govern als espais públics. La tasca de vigilància la faran els efectius del cos de seguretat amb inspectors de diferents departaments de l'administració que s'afegeixen als de Salut i agents de circulació dels comuns que col·laboraran amb els controls.

La policia ha informat que la suspensió de les campanyes no vol dir que puntualment no es facin controls sobre el compliment de les normes del codi de circulació.

tracking