Sanitat

Xerrades sobre el patiment en la malaltia mental

El Col·legi de Psicòlegs organitza una jornada dissabte per celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental

Cartell de les xerrades del Col·legi de Psicòlegs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La junta del Col·legi de Psicòlegs ha organitzat una jornada amb tres xerrades sobre salut mental coincidint amb la celebració del dia mundial d'aquestes malalties i perquè consideren que el paper dels professionals d'aquesta especialitat "està essent clau aquests mesos" de pandèmia mundial de la Covid-19. Les ponències s'emmarquen sota el títol Psicologia de Qualitat: Reflexions sobre el patiment en la malaltia mental i es faran dissabte a partir de les deu del matí a la sala d'actes de la seu de MoraBanc.

La primera conferència serà de la psicòloga Carla Torrent que parlarà de l'Abordatge del transtorn bipolar des de la consulta. El psicòleg Eric Acebes tractarà sobre L'addicció i la simptomatologia del patiment a les 11.30 hores i la jornada acabarà amb la intervenció de la psicòloga psicoanalista Renata Cuchiarelli amb la ponència L'ansietat, una cara del patiment.

Els assistents han de reservar plaça al correu copsia@copsia.ad, ja que l'aforament està limitat als primers vint inscrits. Les xerrades també es podran seguir telemàticament per Zoom.

tracking