Pandèmia mundial

Sis pacients ingressats a l'UCI per Covid

El total de positius hospitalitzats ascendeix a 23

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nombre de persones hospitalitzades per Covid-19 ha tornat a pujar amb dos nous ingressos al centre mèdic i dos pacients més amb coronavirus a l'UCI en les últimes 24 hores, segons les dades actualitzades pel SAAS. La unitat de cures intensives ha passat de tenir quatre pacients ahir, dos d'ells amb suport de respiració mecànica, a sis malalts i quatre d'ells amb ventilació mecànica.

La situació a la planta reservada per a afectats de coronavirus al centre hospitalari torna a ser com ahir de 17 ingressats. I a l'àrea Covid d'El Cedre continuen nou padrins, tots els que van ser traslladats divendres des de la residència Salita on es va detectar un brot amb onze afectats, dels quals un era un treballador.

Les xifres totals de casos al Principat va registrar ahir un increment molt important amb 260 positius durant el cap de setmana que deixen el balanç de la pandèmia en 2.370 infectats des del març, dels quals 1.514 corresponen a la segona onada que es va iniciar el 13 de juliol. La quantitat d'actius se situa en 702, segons les dades facilitades ahir pel ministeri de Salut.

tracking