pandèmia mundial

Els agents de circulació reforçaran el control als establiments

El Govern acorda amb el comuns que destinin alguns efectius a les inspeccions que assegurin el compliment de les mesures

Agents de circulació, a Escaldes-EngordanyFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Martínez Benazet s'ha reunit aquesta tarda amb representants de tots els comuns per tal de reforçar la col·laboració en la lluita contra la pandèmia. El ministre de Salut ha demanat a les corporacions que els agents de circulació se sumin als efectius que fan controls de seguiment de les mesures preventives, tant als establiments com als espais públics. D'aquesta manera, es podran augmentar encara més les inspeccions, tal i com va anunciar ahir l'executiu, amb un major nombre d'equips, que se sumaran als del cos de policia i dels departaments de Comerç, Medi Ambient i Salut.La voluntat d’aquestes inspeccions és la de fer pedagogia a la societat i indicar-los quan no s’estan complint les mesures decretades per fer front a l’expansió del coronavirus. Quan es comprova que hi ha una infracció, és el cos de policia qui en fa la constatació.

Més enllà de l'augment dels controls, des del ministeri de Salut han recordat una vegada més que és transcendental que la població segueixi les mesures de prevenció bàsiques, com l'ús de la mascareta, distanciament social i higiene de mans.

tracking