Societat

Campanya del Carnet Jove per promoure el voluntariat

La segona edició de la iniciativa no comptarà amb els ajuts per fer un projecte a l'estranger amb una ONG a l'estranger arran de la pandèmia

Campanya del Carnet Jove per promoure el voluntariatCarnet Jove Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició de la campanya"Planeta Voluntariat", impulsada per l'associacióCarnet Jove Andorra i el Govern no comptarà amb ajutsper realitzarun projecte a l'estranger amb una ONG a causa de la situació sanitària mundial. Aquest any, el Carnet Jove Andorra promourà a través del seu web les diferents organitzacions que hi ha a Andorra, quina és la missió i com els joves es poden implicar. Els interessats també podran consultar les tasques de cooperació internacional que es realitzen i posar-se en contacte amb elles per fer un voluntariat internacional quan la situació per la pandèmia ho permeti.

Els joves tindran a la sevadisposiciómés informació d'interès com que significa ser voluntari, la seva importància, com esrealitza el voluntariat en línia o quina relació té amb l'Agenda 2030. Lacampanyaés possible gràcies a la col·laboració d'entitats, associacions i onegés d'Andorra i s'emmarca fins del propòsitdelCarnet Jove Andorra de posar a disposició de tots els joves el màxim d'oportunitats perquè puguin participar com a ciutadans i escollir conscientment el futur que volen.

tracking