telecomunicacions

Andorra Telecom alerta d'intents per robar comptes de WhatsApp

L'estafa consisteix en un missatge que arriba al mòbil on es demana que es comparteixi el codi de verificació de sis dígits de l'aplicació de missatgeria instantània

Missatge d'estafa compartit per Andorra TelecomTwitter Andorra Telecom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

AndorraTelecomha alertat als usuaris a través de les xarxes socials de diversos intents de robatori de comptes de WhatsApp. L'estafa consisteix en un missatge que arriba al mòbil on es demana que es comparteixi el codi de verificació de sis dígits de l'aplicació de missatgeria instantània que es rep per SMS i que permet a tercers fer ús del teu WhatsApp.

La parapública recorda que en cas de tenirsospitesque una altra personaestàfent ús del compte de WhatsApp sensepremiss'ha de notificar a familiars i amics i tornar aregistrar-sea l'aplicació amb el número de telèfon. Una vegada s'ingressi amb el codi de verificació nou, la sessió de la persona que teniaaccésal compte es tancarà automàticament i ja nopodràtornar a fer-lo servir. AndorraTelecomdetalla també que per més seguretat es pot activar una verificació en dos passos a través de l'aplicació de missatgeria instantània al menú Configuració / Compte / Verificació en dos passos / Habilitar.

tracking