Pandèmia mundial

Aïllada una classe de segona ensenyança d'Ordino

El positiu d'un alumne de segon obliga a confinar tots els companys de l'aula

Edifici de l'Escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Ordino torna a estar afectada per un cas de coronavirus pel positiu d'un alumne de la classe de 2n C que ha obligat a aïllar avui a tots els companys de l'aula, segons ha informat la direcció del centre als pares. El centre anuncia a les famílies que l'Àrea de Promoció, Prevenció i Vigilància de la Salut del ministeri es posarà en contacte amb elles per notificar la data que s'han de sotmetre a la TMA per detectar si s'han contagiat per coronavirus.

L'activitat lectiva presencial de la unitat escolar s'anul·la durant el període d'aïllament, que es preveu de 10 a 14 dies, menys per als alumnes que ja hagin passat la Covid-19. I el centre especifica que el confinament es pot reduir si la prova que es faci el desè dia de seguiment dona un resultat negatiu al virus.

L'escola indica que l'aprenentatge continuarà de forma telemàtica i que els docents contactaran amb els alumnes via zoom i organitzaran l'ensenyament perquè els estudiants el puguin seguir de la manera més normalitzada possible.

L'últim balanç de Salut sobre l'impacte de la Covid-19 que va fer ahir el ministeri xifrava en 37 les classes aïllades, 32 de les quals amb afectació per a tots els alumnes i cinc confinades de manera parcial. Quinze aules més estaven en vigilància passiva, dues escoles bressols tenien aules aïllades i també hi havia dues classes confinades de la Fundació Privada Tutelar. La incidència més elevada del virus es registra a l'Escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp on ahir hi havia 11 aules tancades i per això Salut ha organitzat un cribratge per a 70 empleats del centre i tots els estudiants.

tracking