Detinguda a la frontera una dona que no havia tornat a dormir a la presó

La policia va arrestar el mateix dia un altre home que va crebantar una pena d'arrest nocturn ferm

Un vehicle de la policia a la frontera del Riu Runer.Policia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir el passat divendres dues persones que no van anar a dormir a la presó. Es tracta d'un home de 29 anys i una dona de 28 anys, ambdós residents al país, que tenen imposada una pena d'arrest nocturn ferm al Centre Penitenciari. L'home va ser arrestat a les 10 h del matí a Escaldes-Engordany, mentre que la dona va ser enxampada a les 21.30 h a la frontera del riu Runer. Els dos arrestats van ser acusats d'un presumpte delicte contra l'Administració de la Justícia.

Aquestes dues detencions formen part de les 12 que va efectuar el cos d'ordre durant la setmana passada, de les quals set corresponen a persones que superaven la taxa d'alcoholèmia permesa. Destaca un home resident de 63 anys que dissabte a les 21.30 h va patir un accident amb danys materials i va donar una taxa de 2,66 grams per litre de sang. Unes hores més tard, a la una de la matinada del diumenge, un resident de 45 anys va tenir un altre accident amb danys materials i va registrar una taxa de 2,47 g/l. Per altra banda, un jove de 23 anys va ser detingut el passat dijous a les 0.45 h de la matinada per donar positiu a la prova de control tòxics salivar, i a més se li va decomissar 3,1 grams de marihuana.

Un altre de home de 29 anys, no resident al país, va ser detingut ahir a la frontera del riu Runer per possessió de 0,4 grams d¡heroïna quan intentava accedir al Principat en un turisme particular. Finalment, el dijous al matí la policia va arrestar al Pas de la Casa un turista de 35 anys que tenia una ordre d'expulsió administrativa per un període de tres anys.

tracking