Cribratge a l'escola de segona ensenyança d'Encamp a partir de demà

Les proves, que es realitzaran perquè el centre té onze aules en aïllament total, es faran a 70 treballadors i a tots els alumnes

Escola Andorrana de Segona Ensenyança de la Vall d'Orient a EncampARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Salut iniciarà demà un cribratge massiu a l'escola de segona ensenyança d'Encamp. Així ho ha fet saber la secretària d'Estat de Salut, Helena Mas, qui aquesta tarda hacomparegutper donar les dades d'actualització sanitària. Aquest centre escolar té actualment onze aules aïllades completament i una altra es troba en confinament parcial arran dels resultats positius d'alumnes i d'algun docent. El cribratge, que durarà dos dies, es farà a 70 persones que treballen a l'escola de segona ensenyança d'Encamp i a tots els escolars perquè "volem veure si està circulant més enllà de les unitats de convivències i volem fer aquesta actuació per tenir més informació", ha assenyalat Helena Mas. I ha especificat que el centre compta amb 500 alumnes i gairebé la meitat es troben aïllats.

El país té 37 classes que pateixen algun tipus de confinament, de les quals 32 són totals i cinc parcials. Dues escoles bressol situades a la capital tenen almenys una aula aïllada i la Fundació Privada Tutelar en té dues mentre que quinze aules de diverses escoles estan en vigilància passiva.

tracking