Solidaritat

Andbank recapta 110.000 euros en la gala benèfica

Els diners es destinaran a la investigació contra el càncer infantil i a ajudar les famílies andorranes amb fills al Sant Joan de Déu

Lliurament dels xecs amb els fons recollits a la gala benèficaAndbank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbank ha aconseguit una recaptació de 110.000 euros en la primera gala benèfica organitzada sota el lema #tutambsumes per lluitar contra el càncer infantil. Els diners es van recollir en el sopar amb 400 assistents celebrat el 30 de gener passat al Park Hotel i es repartiran a la meitat per contribuir a la investigació contra aquestes malalties i per a ajuts econòmics a l'acompanyament de famílies andorranes amb infants tractats a l'hospital Sant Joan de Déu. Els xecs han estat entregats per Josep Maria Cabanes, sotsdirector general de Banca País de l'entitat, al ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, i a la directora de l'obra socialde l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, Càndida Castillo.

La recaptació es va sumar amb les donacions i aportacions dels patrocinadors i del sorteig de dues joies, cedides per Fabergé i Cristina Cerqueda, i de dues pilotes signades per Leo Messi que es va fer durant el sopar. Andbank va ser el patrocinador principal i s'hi van afegir és de 30 empreses. La gala solidària va comptar amb el suport del Govern, a través del ministeri de Salut i del SAAS, i de l'hospital Sant Joan de Déu.

tracking