Actua ja té les 15 empreses que formaran part del programa Growth

Rebran una formació que està valorada en 18.000 euros i que durarà fins al mes de maig

Actua ja té les 15 empreses que formaran part del programa GrowthFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les 15 empreses que formaran part del programa Growth d’Actua ja estan decidides. Així ho va confirmar la directora d’Actua Empresa, Judith Hidalgo, que va destacar que “ha estat un procés de selecció en què hem quedat gratament sorpresos per la qualitat dels projectes i per la diversitat dels sectors de les empreses que s’hi han presentat i la qualitat dels projectes”. En aquest sentit, cal destacar que, després del cribratge final, han passat el tall companyies relacionades amb l’estètica, amb els animals de companyia, del sector de la restauració, de tecnologia i informàtica, de la seguretat, la consultoria o fins i tot una agència de viatges. Hidalgo va explicar que, en un primer moment, s’hi havien presentat fins a una cinquantena d’empreses, entre les quals hi havia una entitat sense ànim de lucre, que va ser descartada “no perquè tingués un projecte que no fos prou potent, sinó perquè aquest programa i les formacions que l’acompanyen van destinades a empreses”.

La directora d’Actua Empresa va explicar que després de fer el primer tall, havien quedat 20 empreses. “Durant la tria final, en que van quedar les actuals 15 empreses, vam valorar que els projectes tinguessin un autèntic potencial de creixement i que, a banda d’això, poguessin aprofitar i treure tot el rendiment al programa Growth”. Pel que fa al procés de selecció, va explicar que “el comitè de selecció estava integrat per un executiu que ve d’Actua, una representant de la Cambra de Comerç, un de la CEA i un tècnics especialista en projectes de creixement, que vindrà de Catalunya”. Hidalgo va destacar que “nosaltres és el primer cop que portem a terme aquest tipus d’activitats, però llocs com Catalunya ja en tenen experiència i aquesta és molt positiva”.

Cal recordar que el programa es basa en una sèrie de classes grupals o magistrals amb experts “que la majoria seran de fora del país” i una sèrie de mentors, que faran un seguiment personalitzat de les empreses. Hidalgo va destacar que al mercat “la formació que s’impartirà entre l’octubre i l’abril tindria un cost d’uns 18.000 euros, però les empreses només hauran de fer una imposició de 600”. Finalment, la directora d’Actua Empresa va destacar que “ara estem treballant per fer l’adaptació de les classes en grup, a causa de les noves mesures per lluitar contra la Covid-19”.

tracking