Cimera

Els ministres d'Educació iberoamericans debatran sobre l'impacte de la Covid

Andorra organitzarà la reunió telemàtica el proper 6 d'octubre en el marc de reunions preparatòries per a la Cimera de Caps d'Estat i de Govern

Els ministres d'Educació iberoamericans debatran sobre l'impacte de la Covid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els ministres d'Educació dels 22 països que conformen la Cimera Iberoamericana debatran el proper dimarts 6 d'octubre l'impacte que ha tingut la Covid-19 en el món educatiu. Andorra organitza novament la reunió, que seguirà el mateix protocol que la resta de trobades preparatòries per a la Cimera de Caps d'Estat i de Govern que Andorra acollirà el proper abril, i es realitzarà de manera telemàtica. Els ministres posaran en comú les mesures adoptades per tal de fer front al repte del coronavirus. A més, s'avaluaran els avenços aconseguits en la posada en marxa dels acords adoptats per a la Cimera en matèria d'educació, també tenint en compte com a horitzó l'assoliment de l'ODS 4, queversa sobre la necessitat de garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure les oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida.

L'agenda de la reunió preveu tres sessions plenàries i en concloure la reunió ministerials’aprovarà una declaració que s’elevarà a la Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern. A més, s’espera que es puguin identificar reptes comuns i oportunitats per a la cooperació entre els països de la Conferència Iberoamericana.

tracking