Reunió

Filloy destaca la importància de la Taula Permanent de la Joventut

El ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, ha presidit aquesta tarda una nova trobada de l'òrgan

Moments previs a la trobada de la Taula Permanent de la Joventut d'aquesta tarda.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, ha presidit aquesta tarda la Taula Permanent de la Joventut, l'òrgan de diàleg i coordinació dels representants del ministeri i dels consllers comunals amb competències en matèria de joventut. El ministre ha posat en relleu la importància de l'ens per ser un espai de coordinació específic per desenvolupar polítiques i projectes transversals que involucrin la joventut.

En la reunió, Filloy ha compartit el reglament de les activitats de lleure que el Govern va aprovar el passat juliol per tal de conèixer les consideracions dels comuns sobre el text, que estableix uns requisits mínims per dur a terme activitats adreçades a infants i adolescents.

A més, el ministre ha presentat el reglament de reconeixement de la condició de família monoparental, que el consell de ministres ha aprovat recentment. En aquest sentit, ha traslladat als representants comunals la importància d’actualitzar la llista d’avantatges, que concerneixen directament a les corporacions parroquials i que tenen les famílies tant monoparentals com nombroses per estar en possessió d’un títol acreditatiu.

D'altra banda, Filloy ha exposat la voluntat de les associacions i entitats socials de potenciar l'educador de carrer arreu del país, considerant que es tracta d'una figura propera als joves amb capacitat de reconduir o detectar possibles problemàtiques de primera mà.

tracking