Consternació a un poble de França per la mort de Douet

L'empresari assassinat a Encamp vivia des de feia anys a la localitat de Sorèze, on s'havia presentat a les eleccions municipals

La localitat de Sorèze

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mort de l'empresari francèsMichelDouet, assassinat la matinada de diumenge a dilluns a Encamp, ha consternat a la població gal·la deSorèze, on era un home "molt apreciat" i conegut, segons publica el mitjà LaDepeche.Douet, tot i que va néixer a Narbona, tenia residència a la localitat deSorèzeonduia una desena d'anys i havia participaten lesdarreres eleccions municipals amb la llistaelectoraldel partit DeLéotoing, d'un dels seus amics. Els companys i veïns destaquen al mitjà francès que era "un home molt bo i altruista", amb "carisma i fidel", i que estan consternats per la notícia.

Michel Douet va morir al seu domicili de la Vila del Sol, a Encamp, quan un extreballador seu el va matar a cops després d'accedir a l'adossat on vivia l'empresari amb la seva família. L'autor, que es va entregar a la policia, també havia ruixat amb esprai la dona de Douet, va prendre foc a la casa i va fugir amb el cotxe de la víctima.

tracking