Justícia

Corts denega la llibertat a l'autor de l'atropellament mortal de l'avinguda Tarragona

El Tribunal considera que hi ha un evident risc de fugida en l'home que va causar la mort d'un resident d'origen argentí de 55 anys

Atropellament mortal McDonald's

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal de Corts ha denegat la llibertat provisional a l'autor de l'atropellament mortal del passat 21 d'agost que es troba en situació de presó preventiva. Segons fonts properes al cas, Corts hauria desestimat la petició de llibertat provisional de la víctima en considerar que hi ha un evident risc de fugida del conductor que va provocar la mort d'un resident d'origen argentí.

L'advocat de l'odontòleg resident a Vilanova i la Geltrú de 62 anys en va demanar la llibertat provisional al·legant que el seu client en cap moment va tenir la intenció de fer mal i que va actuar instintivament, però que un conjunt de fets circumstancials van fer que quan va arrencar el seu vehicle la víctima es dirigís cap a la finestra del conductor i que succeís el tràgic atropellament mortal. El dentista, que té una segona residència a Soldeu, estava disposat a pagar la fiança que se li imposés per sortir de la presó i quedar si fos el cas en arrest domiciliari a Andorra fins la celebració de la vista oral. Si fos necessari també estava disposat a fer una aportació econòmica que servís d’ajuda per a la família de la víctima, un resident d'origen argentí de 50 anys que treballava de xofer d'autobusos a Andbús.

tracking