Justícia

Els Cachafeiro demanen deixar el Punt de Trobada el 28 de febrer

Els gestors del centre comercial al·leguen que no tenen temps de liquidar els estocs per tancar al novembre

Els Cachafeiro recorreran la data límit per tancar el PuntFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La família Cachafeiro ha presentat a principis de setembre un pla de desallotjament del Punt de Trobada tal com fixa l'aute de la Batllia que fixava que han de deixar l'edifici el 30 de novembre. Els gestors del centre comercial demanen a la batlle que reconsideri la data fixada i la posposi fins al 28 de febrer perquè argumenten que no tenen temps de liquidar els estocs actuals que tenen un valor de 15 milions d'euros per al novembre i això aboca la societat al col·lapse perquè no podrien pagar als proveïdors.

El segon motiu que exposen per reclamar més temps per deixar el negoci és que tenen 350 treballadors en plantilla i que no representa el mateix per a ells ser acomiadats i tenir incertesa per la feina a les portes de Nadal que que la finalització dels contractes sigui després de fer aquesta campanya comercial de les festes. Els Cachafeiro al·leguen a més que si el tancament del negoci es fa el 30 de novembre els nous gestors, Pyrénées, no tenen temps de reobrir el centre comercial i per tant ningú no pot treure rendiment al negoci i tothom hi perd, tant els gestors actuals com els nous. La batlle ha traslladat aquest escrit a la família Mallol i a Pyrénées perquè donin el seu parer abans de finals de la setmana vinent per poder prendre una decisió després de conéixer l'opinió de totes les parts implicades en el litigi.

La mateixa argumentació és la base del recursd'apel·lació contra l'aute de la Batllia que estableix el 30 de novembre que els Cachafeiro van presentar al Tribunal Superior el 14 d'agost en el que insisteixen que es fixi un termini "raonable" per desallotjar el Punt de Trobada. I precisen que en les setmanes que queden díficilment es pot fer una resolució i complir-la per finalitzar l'activitat comercial en els grans magatzems que reclama la família Mallol des de que fa finalitzar el contracte de lloguer.

La representació jurídica dels Cachafeiro ha presentat a més un incident de nul·litat al Tribunal Superior perquè considera que hi ha un error formal en l'aute de la batlle i demana que es torni a fer.

tracking