Mobilitat

El carrer Sant Andreu tornarà a ser de doble sentit des de dilluns

La normalitat a la via es restablirà a partir de les 7.30 hores

La tensió entre els comuns pel carrer Sant Andreu augmentaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El carrer Sant Andreu, que des de fa un mes i mig és d'un sol sentit per una prova pilot, tornarà a la normalitat a partir de dilluns, segons ha fet saber el comú d'Andorra la Vella. L'inici de les escoles ha incrementat el volum de trànsit al centre, i per aquest motiu es restablirà la doble circulació el 14 a les 7.30 hores del matí. L'augment de vehicles a l'avinguda Fiter i Rossell i l'activitat regular de l'aparcament delFalgueró, situat a l'entornde l'hospital, tornarà a quedar-se de manera definitiva, tot i que el comú establirà mecanismes de control de la velocitat en aquesta zona.

El comú es reunirà a final de setembre per fer una valoració de la prova i per fixar les mesures que s'hagin de dur a terme per disminuir i alentir la circulació rodada en una àreatantransitada a peu per escolars del col·legi Sant Ermengol.

Reacció d'Escaldes

El comú d'Escaldes ha fet pública una nota de premsa on assegura que "no pot manifestar altra cosa que aplaudir la reobertura dels dos sentits del carrer Sant Andreu". La corporació remarca que es tracta d'una via fonamental en els fluxos de trànsit, en particular per a les parròquies del nord i insisteix que era evident que amb la prova pilot del comú de la capital "es provocarien embussos, aturades, dificultats i, en definitiva, col·lapse circulatori". I precisen que el fet que el carrer Sant Andreu sigui el de circulació de les ambulàncies "advocava" per mantenir els dos sentits.

tracking