Música

El concert d'Arteta recapta 17.200 euros pel fons solidari del Govern

El recital va assolir un 92% d'ocupació, on l'artista va interpretar algunes de les peces més conegudes d'´Albéniz, Obradors, García Leoz, Turina i Granados

El concert d'Ainhoa Arteta recapta 17.200 euros pel fons solidari del GovernAndorra Turisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concert que la cantant d'òpera AinhoaArtetava realitzar dissabte a les 20 hores a la plaça del Consell General va permetre recaptar 17.323,50 euros, que aniran destinats al fons solidari de Govern per pal·liar els efectes econòmics de la crisi sanitària. EN aquest sentit, entitats bancàries com Banc Sabadell d'Andorra, Crèdit Andorrà,MoraBanciVallbancvan adquirir entrades preferencials per tal de contribuir. Així mateix, el Consell General va cedir l'espai on va tenir lloc el recital i el comú d'Andorra la Vella, AndorraTelecomi FEDA van col·laborar en la realització de l'únic espectacle de l'AndorraMountainFestival que s'ha celebrat aquest any.

El recital va assolir un 92% d'ocupació, on l'artista va interpretar algunes de les peces més conegudes d'Isaac Albéniz, Fernando Obradors, JesúsGarcíaLeoz, i deJoaquínTurinauna selecció de melodies d'Enric Granados. La cloenda va ser amb un "El Cant dels Ocells" de Pau Casals.

tracking