EDUCACIÓ

El Lycée inicia el pla d'estudis internacional francobritànic

El Lycée inicia el pla d'estudis internacional francobritànic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lycée Comte de Foix comença a implementar les mesures que va anunciar fa mesos el ministre d’Educació Nacional i de la Joventut francès, Jean-Michel Blanquer, durant la seva visita a Andorra. Així doncs, es procedirà al desenvolupament d’un pla d’estudis internacional francobritànic i d’un servei per millorar i promoure l’accés a l’ense­nyament superior francès per al jovent andorrà. La implementació d’aquestes accions està estretament lligada al projecte d’ampliació del Lycée Comte de Foix a Ciutat de Valls.

A més, aquest curs escolar s’obrirà l’ensenyament d’especialitat “numèric i de ciències de la informàtica”, i es crearà una menció complementària “acollida-recepció” en la secció d’hoteleria-restauració. Aquestes mesures tenen com a objectiu afavorir la continuació dels estudis a l’ensenyament superior francès i garantir la seva inserció laboral en l’entorn econòmic andorrà. Així ho indicava la delegació de l’ensenyament francès amb un comunicat.

Tanmateix, s’informava que hi haurà un canvi en la direcció del centre, ara serà Olivier Salvan qui ocuparà el càrrec. Respecte a la Covid-19, apuntaven que “la nostra prioritat és l’acollida de tots els alumnes protegint la seva salut i la del personal amb la implementació del protocol sanitari del ministeri de Salut, consolidar els coneixements adquirits pels alumnes i preparar-se, si s’escau, per garantir la continuïtat pedagògica a distància en cas de tancament d’una classe o d’una escola”.

tracking