Pandèmia mundial

L'UdA programa el curs per oferir la màxima presencialitat a les aules

Els grups més nombrosos d'estudiants es traslladaran al Centre Cultural i de Congressos lauredià

Universitat d'Andorra UdA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat d'Andorra ha programat el curs 2020-2021 de manera que es pugui oferir la màxima presencialitat a les aules, sempre que la situació sanitària així ho permeti. En aquest sentit, les classes lectives presencials s'iniciaran el 9 i 10 de setembre en àrees com educació, empresa, infermeria i informàtica, i es combinaran amb d'altres virtuals quan sigui necessari, un fet que la Universitat adverteix que podria provocar canvis docents, metodològics i avaluatius.

Les aules acolliran tots els alumnes, sempre respectant les limitacions d'aforaments, i els grups més nombrosos d'estudiants es traslladaran al Centre Cultural i de Congressos lauredià.L'UdAha repartit els alumnes en tres grups horaris diferents, amb quinze minuts de diferència, per evitar aglomeracions a l'entrada i sortida de les classes, així com a les pauses. La Universitat també garanteix el compliment de les mesures preventives en els docents, respectant una distància mínima d'1,5 metres entre les persones i amb mascareta obligatòria tant dins com fora de les aules.

Si l'activitat presencial s'hagués de suspendre,l'UdAté previst oferir el màxim de sessions lectives a través de plataformes telemàtiques i treballarà perquè els estudiants puguin finalitzar els mòduls o assignatures en el temps previst. Així doncs, les proves d'avaluació continuada o finals es faran de manera virtual i simultània, a partir de les eines d'avaluació, com els qüestionaris que ja es van utilitzar durant el període de confinament del curs acadèmic 2019-20.

Les accions previstes als diferents plans de contingència també compten amb un major acompanyament del conjunt d'estudiants, sobretot de primer curs, motiu pel qual s'ha reforçat la figura del professor mentor i s'incrementarà l'atenció personalitzada amb tutories individuals o en grupsreduïts, i es potenciarà l'ús del campus virtual per fomentar el diàleg, la discussió i la col·laboració entre els alumnes.

tracking