Turisme

Campanya d'Andorra Turisme per a mercats de proximitat

L'empresa de promoció ha arribat a un acord amb Disney Channel

'Countrybreak'
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Turisme ha engegat avui la nova campanya Countrybreak amb la qual vol arribar als mercats de proximitat. La intenció és reforçar Andorra com a destí idoni per fer estades curtes i viure diferents experiencies. La campanya, que durarà fins el 30 de setembre, no estava prevista i servirà com a pont entre l'estiu i l'Andorra Shop`ping Festival 2020. L'objectiu és potenciar l'oferta de la compra, la cultura, gastronomia i wellness i allargar l'estiu captant turistes durant aquest mes, especialment els caps de setmana.

El pla de comunicació se centrarà amb anuncis televisius a Catalunya, València i Aragó en la part espanyola, i la regió d'Occitània en la francesa. També es potenciarà els suports digitals.

Disney Channel

A més, gràcies a l'acord signat amb Disney, s'ha previst una campanya paral·lela amb la mateixa temàtica durant tot el mes de setembre que donarà cobertura nacional a Espanya a través de Disney Channel, així com en les xarxes socials del grup. La inversió total per aquesta campanya és de 300.000 euros entre els dos mercats.

Andorra Turisme planteja una campanya d'estiu feta a mida per la pandèmia

tracking