Aïllats jugadors de la selecció per dos positius a la sub-21

Ambdós combinats tenen partits previstos per aquesta setmana

Jugadors selecció de futbolFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació de Futbol (FAF) ha informat aquest migdia que dos jugadors de la selecciósub-21 han donat positiu per coronavirus i dos més han tingut un resultat "inconcloent" a la prova PCR, fet pel qual han estat aïllats del grup. Els quatre jugadors han quedat descartatsper als partits a Turquia i Albània que l'equip tricolor ha de disputar a la fase de classificació per al campionat europeu del 2021.

LaFAFva fer els tests el passat dissabte,tantals integrants de lasub-21 com als de la selecció absoluta, on un dels jugadors va donar un altre resultat "inconcloent" per Covid. El professional es troba aïllat des de dimarts en tenir contacte amb una persona que pateix la malaltia i que és externa a l'entitat federativa i a l'equip. La federació està actuant d'acord amb les indicacions del Govern i de la UEFA i durant la setmana ha realitzat controls i proves PCR a la resta d'integrants de la selecció. Els futbolistes tambéhanhagutde fer entrenaments amb grups reduïts per evitar qualsevol contagi.

Els jugadors de l'absoluta estan concentrats en un hotel des del passat dissabte i es troben pendents del resultat de la nova prova del jugador per saber si podrà viatjar a Letònia, ja que dijous la selecció ha de jugar contra l'equip al país bàltic. El desplaçament es farà en un vol xàrter per tal d'evitar al màxim el contacte amb l'exterior i a l'arribada tota la delegació se sotmetrà a una PCR, a instàncies del govern letó.

tracking