Detingut un turista per conduir ebri, drogat i saltar-se el control policial

Els agents van efectuar la darrera setmana un total d'onze detencions a conductors sota els efectes de l'alcohol

Control d'alcoholèmia de la policiaSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir el passat 17 d'agost a les 3.38 hores de la matinada un home no resident de 27 anys amb una taxa d'1,43 grams d'alcohol per litre en sang i per donar positiu a la prova salivar de control de tòxics.El jove, acusat d'un delicte contra la funció pública,va ser aturat en un control policial a les 2 de la matinada però va fugir, fet que va provocar que els agents el perseguissin fins que el van poder controlar i arrestar.

El cos va efectuar la darrera setmana onze detencions a conductors que circulaven sota els efectes de l'alcohol, un d'ells per provocar un accident amb danys materials. En aquest cas es tractava d'una dona resident de 60 anys que va donar 1,04 g/l el dijous a les 22.30 hores. La mateixa nit, un home de 32 anys va donar positiu amb la taxa més alta registrada entre el 17 i el 23 d'agost, amb 1,70 g/l.

Els agents també van haver d'intervenir en altres delictes com maltractaments en l'àmbit domèstic, on es van arrestar dos homes a Encamp al carrer per discussions amb la parella. Així mateix, un resident de 30 anys va ser detingut a Andorra la Vella per circular amb el permís de conduir retirat i dos turistes de 23 i 38 anys van ser arrestats a la frontera del riu Runer per desobeir una ordre d'expulsió administrativa. El balanç de detencions de la policia també destaca l'arrest per un delicte contra la vida humana del metge de 62 anys que divendres a la nit va ser autor d'un atropellament mortal a l'avinguda Tarragona.

tracking