Ampliat el termini per optar al guardó Olympe de Gouges

Govern ha allargat un mes, fins el 30 de setembre, la possibilitat de presentar candidatures per al premi de promoció de la igualtat de gènere en l'àmbit laboral

Multen amb 3.001 euros un pis turístic sense registrarARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les empreses que vulguin optar a la quarta edició del guardó Olympe de Gouges 2021 tindran fins el 30 de setembre d'enguany per presentar la seva candidatura. Govern ha ampliat un mes el termini per optar al premi de promoció de la igualtat de gènere en l'àmbit laboral. A més, es manté el 31 de gener del 2021 com a data límit per lliurar els plans en l'àmbit del guardó, que s'entregarà el 8 de març coincidintamb els actes per commemorar el Dia internacional de les dones.

Cal recordar que el premi s'emmarca en les accions delluita contra la discriminació per raó de gènere i d’acord amb l’objectiu número 5 dels ODS de l’Agenda 2030. La distinció es va impulsar per primera vegada el 2017 des de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat del ministeri d'Afers Socials,Habitatge i Joventut i amb la col·laboració del departament d’Ocupació i Treball del ministeri de Presidència, Economia i Empresa per lluitar contra la bretxa salarial de gènere i segregació vertical i horitzontal a la feina. A més, el premi també cerca que les empreses impulsin protocols per prevenir l’assetjament sexual i per raó de gènere.

tracking