Actua subvenciona 51 petites i mitjanes empreses del país

L'agència, que comptava amb una partida econòmica de 180.000 euros, va rebre 74 peticions de les quals 23 van ser denegades

La directora d'Actua Empresa, Judit Hidalgo.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Actua Empresa ha atorgat subvencions a 51 empreses del país en motiu del tercer programa d'ajudes a petita i mitjana empresa, que enguany comptava amb una partida econòmica de 180.000 euros. L'import màxim al qual es podia optar era de 6.000 euros, el qual 8 de les 51 empreses han rebut. L'agència va rebre un total de 74 peticions, de les quals 23 van ser denegades per incompliment de les bases o esgotament de la partida econòmica prevista. La directora d'Actua Empresa, Judit Hidalgo, ha assenyalat que "l'objectiu d'aquestes subvencionsés facilitar i incentivar que les empreses del país amb més limitacions per accedir a serveis professionals externs puguin contractar-los i, així, professionalitzar-se i anar incorporant la variable de la innovació i de la internacionalització en el seu negoci per ser més competitives i resilients".

El sector més representat en les subvencions atorgades és el de gestories, advocats i serveis empresarials similars, amb onze empreses, és a dir, un 15%, seguit pel de salut i benestar, i turisme, amb un 12% cadascun. Un 19% de les ajudes han estat donades a empreses d'altres sectors. També destaca que 30 d'aquestes empreses, és a dir el 41%, són serveis de suport, mentre 23 (32%) corresponen al comerç minorista.

Llistat d'empreses adjudicatàries:

tracking