Infraestructures

El comú encampadà estrena un nou parc infantil a la plaça Sant Miquel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Encamp va obrir ahir un parc infantil davant de la plaça Sant Miquel. L’àrea compta amb un espai amb múltiples jocs fets amb fusta de robínia i està format per un gronxador de cinc seients i un castell gegant de cinc metres d’alçada amb tobogan, cordes i paret d’escalada, entre altres.

La corporació va informar que el nou parc es complementarà els pròxims mesos amb una zona infantil destinada a infants d’1 a 6 anys que tindrà jocs i elements visuals vinculats amb animals, i jocs d’equilibri per a infants que siguin majors de tres anys. També hi haurà un espai amb elements cognitius i esportius per a la gent gran al costat de la passarel·la que va cap al Complex esportiu d’Encamp.

El parc infantil és un dels equipaments que s’han incorporat dins els projecte de remodelació de les avingudes i que s’integra en la zona de preferència per a vianants que va des de Cal Notari fins a la plaça del Consell General, lloc on la velocitat està limitada a trenta quilòmetres per hora.

El comú ha pres la decisió d’incorporar a la zona de joc un dispensador de gel hidroalcohòlic per tal de seguir les mesures de seguretat sanitàries arran de la pandèmia del coronavirus.

tracking