La CASS torna a reclamar 7 milions a l'assessor d'Ubach

José Manuel Rodríguez ha presentat recurs contra la sentència que li denegava 15 milions per feines per a la parapública

Una sentència nega a la CASS el dret a indemnització

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La CASS ha presentat un recurs en el litigi que manté a Madrid amb José Manuel Rodríguez, l'assessor de l'exdirector de la parapública Antoni Ubach, pels 15 milions d'euros que reclama per la feina que va fer en els anys 90. La Seguretat Social torna a demanar 7 milions d'euros a Rodríguez en concepte de danys i perjudicis per l'espoli del fons de pensions en resposta al recurs que Rodríguez ha presentat contra la sentència que li denegava la petició de la indemnització.

La parapública demana la confirmació del veredicte que rebutja la petició de Rodríguez argumentant de nou que Antoni Ubach no estava mandatat per autoritzar aquelles gestions per les quals ell reclama les comissions per la feina d'assessorament. La CASS defensa des del principi de la causa que Ubach no va complir la normativa vigent en aquella època quan va pactar comissions de forma unilateral i sense l'acord del consell d'administració en una operativa que va acabar portant Ubach a presó per descapitalitzar la Seguretat Social.

tracking