Banca

Es completa l'adquisició de Bank Degroof Petercam Spain per part d'Andbank Espanya

Es completa l'adquisició de Bank Degroof Petercam Spain per part d'Andbank EspanyaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbank Espanya, filial de l’entitat financera Andbank, va completar ahir la compra de Bank Degroof Petercam Spain, després que el consell de ministres de l’estat veí donés llum verd a l’operació que permet la compra del cent per cent de les accions de Degroof Petercam per part d’Andbank.

Amb aquesta operació, Andbank Espanya també percep el cent per cent de les dues filials que tenia Degroof Petercam Spain, com són Degroof Petercam SGIIC i Degroof Petercam Corporate Finance Spain. Amb aquesta operació, l’entitat andorrana va fer un nou pas de creixement i consolidació com una gran multinacional del país i la més activa en la seva aposta per créixer a l’exterior. Cal recordar que Degroof Petercam Spain comptava amb diferents oficines a Barcelona, Madrid, València i Bilbao, a més a més de tenir un equip humà de 59 persones. Sobre l’activitat de negoci que desenvolupava l’entitat adquirida, cal tenir en compte que es movia en els sectors de la banca privada i la gestió de patrimonis.

Sobre la implantació al país veí, Andbank compta amb una xarxa de 19 centres de banca privada i un volum de negoci de 10.600 milions d’euros, que amb aquesta compra es consolida i arriba a 12.000.

tracking