tecnologia

Andorra Telecom incorpora l'eSIM, la nova targeta SIM virtual

Andorra Telecom incorpora l'eSIM, la nova targeta SIM virtual

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’eSIM és una targeta SIM virtual que va dirigida a aquells usuaris que vulguin disposar de més d’un número de telèfon en el mateix dispositiu. Andorra Telecom estima que actualment a Andorra hi ha gairebé 7.000 telèfons mòbils que permetran disposar d’aquest servei.

El portaveu de la companyia, Carles Casadevall, assegura que és una xifra que anirà creixent a mesura que nous mòbils d’última generació comencin a aparèixer al mercat. “Tot i que ara només són aplicables a una part dels nostres clients, en un curt període de temps se’n generalitzarà l’ús.”

A poc a poc aniran sortint models nous i més moderns al mercat, els quals permetran que gairebé tota la societat pugui fer ús de la targeta electrònica. Encara que les targetes siguin d’operadors diferents es poden tenir les dues actives en un mateix telèfon.

Tots els clients que tinguin un dispositiu compatible amb l’eSIM poden sol·licitar aquesta targeta a les oficines del carrer Prat de la Creu o trucant al número 115, on els assessors comercials els explicaran tot el procediment. S’ha de realitzar un únic pagament de sis euros.

Des d’Andorra Telecom es mostren molt favorables a aquest llançament i asseguren que és un pas més en el procés de digitalització de la parapública. Carles Casadevall, portaveu de la companyia, remarca la importància d’incorporar tots els avenços tecnològics possibles en les vides de tota la població andorrana.

tracking