Societat

Neix un moviment per debatre sobre el futur del país

La plataforma Ad.Hoc reclama la necessitat de fer un ús racional dels recursos naturals, garantir una qualitat de vida digna per a tothom i aconseguir l'equilibri dels sistemes natural, social i econòmic

Reducció d'impostos per incentivar els pisos de lloguerFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nou moviment assembleari ha nascut al país. Es tracta d'Ad.Hoc, que dilluns que ve a les 19 hores es presentarà oficialment al Parc Central. La voluntat de la plataforma és "proposar una acció ciutadana" per debatre sobre el futur d'Andorra i adoptar mesures que permetin millorar la situació actual del país. En aquest sentit, els representants del moviment destaquen la necessitat de fer un ús racional dels recursos naturals, garantir una qualitat de vida digna per a tothom i aconseguir l'equilibri dels sistemes natural, social i econòmic.

L'objectiu d'Ad.Hocés "créixer amb qualitat en lloc de quantitat" i està format per un grup de ciutadans que comparteixen "un profund entusiasme i voluntat per racionalitzar el model de país", i asseguren que està obert a tothom que vulgui aportar el seu suport.Ad.Hocestà format per persones de diferents àmbits socials, com l'exministre de TurismeClaudeBenet, l'enginyer JordiDeu, l'arqueòleg Gerard Remolins, la muntanyencaMargaretBaró, la metgessa Àngels Codina, el geòleg ValentíTurú, el politòleg AlbertGomà, elsbiòlogsDiana Torra, MarcMossolli Jordi Cantons, la mestra NúriaTornil, la gestora cultural Montserrat Martell i els economistes Jesús Llana iYolandaPalmitjavila.

tracking