Pandèmia mundial

Vuit nous casos de Covid-19

Salut ha informat que sis dels contagiats estaven aïllats per ser contactes d'altres positius

El CAP de La Sardana fa temporalment proves de detecció per coronavirusFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El total de malalts actius amb el rebrot de la Covid-19 ascendeix a 42 persones amb els vuit nous positius que Salut ha informat aquesta tarda que s'han diagnosticat entre ahir i avui. El ministeri especifica que sis dels contagiats per coronavirus estaven en aïllament perquè són contactes d'altres afectats detectats en les últimes dues setmanes i els altres dos són persones que han tingut símptomes compatibles amb la malaltia i s'han fet la TMA que ha confirmat que tenen la infecció. Aquests nous casos ha fet que es posin en marxa les enquestes epidemiològiques per determinar els contactes d'aquests malalts i fer els confinaments necessaris.

Salut destaca que tots els infectats per SARS-CoV-2 tenen "afectacions de caràcter lleu o són asimptomàtics" i no n'hi cap ingressat al centre hospitalari.

Els vuit nous afectats pel virus deixen un balanç total de 897 malalts durant la pandèmia, amb 803 recuperacions i 52 defuncions. Entre els casos actius es manté el de l'infermera del servei d'urgències diagnosticada aquesta setmana.

tracking