Neu

Grandvalira fitxa un expert en màrqueting per a la direcció general

Juan Ramón Moreno ha ocupat càrrecs de responsabilitat a Ikea o ING Direct

Grandvalira fitxa un expert en màrqueting per a la direcció general

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juan Ramón Moreno ocuparà a partir de dilluns que ve la direcció general de Grandvalira, que estava vacant des que Alfonso Torreño va marxar, el gener passat. Els responsables del camp de neu havien engegat un procés de selecció per trobar un substitut, que ha finalitzat amb l’elecció d’aquest professional espanyol, expert en màrqueting i comunicació i en l’àmbit comercial, i que ahir va avançar el Diari. Moreno s’incorporarà a les noves funcions a partir de dilluns i des de Grandvalira van remarcar que el seu nomenament “dona un impuls a la línia estratègica de la companyia amb l’objectiu de continuar fent créixer la marca Grandvalira així com la marca Ordino Arcalís.” L’estació ordinenca també ha quedat sense director després de la marxa de Xabier Ajona.

L’executiu té una trajectòria de més de 20 anys en càrrecs de responsabilitat en empreses com Ikea, ING Direct, Stage Entertainment, Parques Reunidos o Neinver. Aquesta darrera era la seva actual ocupació. Des de l’octubre del 2014 ostentava la responsabilitat de director de màrqueting i comunicació de la multinacional espanyola que gestiona centres outlet i parcs comercials al veí del sud i a França, Alemanya, Itàlia o Polònia. Sota la seva responsabilitat hi havia també les àrees de turisme o promocions, alhora que estava implicat en la transformació digital de la companyia. Moreno té 53 anys i és llicenciat en gestió comercial i màrqueting per ESIC i MBA per l’Institut d’Empresa i i Programa de Digital Business DIBEX en ISDI.

L’executiu aterra en un moment complex per l’escenari incert que provoca la pandèmia i les perspectives de baixada de visitants. Torreño va deixar el domini esquiable al gener després d’estar-hi durant onze anys, primer exercint funcions de director de màrqueting i després assumint la direcció general. Una sortida que es va definir com a pactada amb els màxims responsables, quan l’estació estava immersa en una temporada rècord. A mitjans de març la temporada d’esquí acabava de manera abrupta per la pandèmia i ara Moreno té per endavant el repte de fer-se càrrec d’una temporada que seguirà marcada per la Covid-19.

tracking