pandèmia mundial

Un jove de trenta anys, ingressat a l'hospital de la Seu amb Covid-19

L'home s'hauria contagiat en una zona de risc de Catalunya i no hauria estat en contacte amb més persones de la població

Primer positiu de coronavirus a la Seu d'UrgellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Hospital de la Seu d'Urgell té ingressat a un jove de trenta anys després de donar positiu en coronavirus i patir una pneumònia arran del virus. L'alcalde, Jordi Fàbrega, ha explicat al Diari que el jove s'ha contagiat en una zona de risc de Catalunya però no hauria estat en contacte amb més persones de la població. El jove, que viu en una altra localitat de la comarca, ha ingressat al centre hospitalari com a mesura de prevenció i que, malgrat fer ús de l'oxigen, no es troba a la unitat de cures intensives.

Fàbrega, que ha recordat que és necessari extremar les mesures de seguretat per evitar el contagi, ha informat que de moment no tenen previst fer cap actuació a la ciutadania, ja que "confiem que es tracta d'un cas puntual". A més, ha incidit que la població alturgellenca, com també el turisme present aquests dies "està complint en un alt percentatge les recomanacions sanitàries", si bé ha al·legat que la població més jove és la que "ara mateix està sent més complicada de controlar, ja que no tenen el sentit de la perillositat. No només és un fet únic a la Seu, sinó que és de manera generalitzada".

tracking