Política

El PS reclama el contracte d'Andorra Turisme amb el Cirque du Soleil

Padreny vol saber la quantitat que es va avançar a la companyia del Quebec per l'espectacle que s'havia de produir aquest estiu

El conseller general del PS, Roger Padreny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Roger Padreny, ha tramitat una demanda d'informació a Govern en què reclama el contracte d'Andorra Turisme amb el Cirque du Soleil. Els socialdemòcrates han demanat un nou exercici de transparència a l'executiu al voltant de la resposta que va donar el 2 de juliol al Consell General la ministra de Turisme, Verònica Canals, en que va assegurar que la quantitat que es va avançar era "minsa", sense entrar a donar més detalls. En aquest sentit, Padreny demanar els documents on s'especifiqui la quantitat econòmica que Andorra Turisme va avançar per l'espectacle que s'havia de celebrar aquest estiu i no es va fer per la pandèmia. En segon lloc, el conseller general sol·licita el contracte entre Andorra Turisme i la companyia del Quebec per a la producció del xou els anys 2020 i 2021, així com el contracte prorrogat entre les dues parts per un espectacle els anys 2021 i 2022.

Primeres xifres de turistes

Per altra banda, la consellera del PS, Susanna Vela, ha tramitat una sèrie de demandes per conèixer la planificació de la campanya turística, i ha preguntat si ja hi ha unes primeres xifres de visitants a Andorra. A més, Vela vol saber quines són les eines que hi ha per valorar el resultat de la campanya d'estiu, així com la promoció als mitjans de comunicació i el seu cost. La consellera socialdemòcrata també ha demanat amb quins tours-operadors nacionals i internacionals es treballa, quin és el calendari i quines són les accions programades amb Alemanya i el Benelux.

tracking