La policia localitza un sospitós dels sabotatges als remuntadors de Pal

L’home treballava a l’estació i està processat per un presumpte delicte al parc de Naturlandia

La policia deté un turista per robar un cotxe a Grau RoigFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha centrat la investigació pel cas del sabotatge dels cables de tres remuntadors de Pal el novembre del 2018, dos telecadires i un teleesquí, en un extreballador que va tenir una sortida conflictiva de l’estació d’esquí. Es tracta d’un veí de Sant Julià de Lòria al qual s’hauria localitzat a través de la triangulació de les dades telefòniques del telèfon mòbil, que hauria portat la policia al seu domicili a la parròquia laurediana. El sospitós també és extreballador de Naturlandia, d’on va ser acomiadat per un presumpte delicte que encara s’ha de jutjar. Es tracta d’una persona que forma part d’una família coneguda a la parròquia.

El sabotatge es va realitzar el novembre del 2018 i va consistir en la manipulació dels cables del telecadira del Cubil, a l’altura de la pilona 2, del telecadira de la Serra II, a l’altura de la pilona 1, i del teleesquí 6 la Serra, a la motriu del giny, tots tres a tocar de la carretera del coll de la Botella. Els rectors de l’estació ho van qualificar “de represàlia econòmica consistent en la destrucció de material d’una empresa per impedir-ne el bon funcionament”.

QUATRE DETINGUTS PER NARCOTRÀFIC

L’operació antidroga de dimarts a Escaldes-Engordany va culminar finalment amb quatre detencions. La policia va comunicar ahir que es tracta de tres homes, de 23, 37 i 43 anys, i d’una dona de 34 anys, tots residents. L’actuació va permetre decomissar petites quantitats de cocaïna, metamfetamina i èxtasi, així com dues bàscules de precisió i diferents estris per a la venda al detall dels estupefaents. L’operació està judicialitzada i segons fonts properes a la investigació els agents van actuar en un bar situat al carrer Fiter i Rossell d’Escaldes i en alguns domicilis particulars.

tracking